Turkish Airlines kiest voor Aviareps Tourism

Marketing- en pr-bureau Aviareps Tourism is half november haar werkzaamheden gestart voor één van Europa’s snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen: Turkish Airlines. Na een intensieve pitch procedure heeft de airline voor Aviareps Tourism gekozen.Het bureau gaat Turkish Airlines in Nederland pr-matig ondersteunen en ook een grote rol spelen in het social media traject.

Een luchtvaartmaatschappij met ambitie

Turkish Airlines is momenteel één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen. Met een vloot van meer dan 200 toestellen en een wereldwijd bestemmingsaanbod van 206 bestemmingen, behoort Turkish Airlines al lang niet meer tot de categorie ‘nationale carriers’. De airline ontwikkelt zich tot een wereldspeler van formaat met grote ambities en de wil om binnen tien jaar minimaal op zowel bestemmings – als vlootniveau te verdubbelen.” Om aan deze groei bij te dragen, hebben wij een pr bureau in de arm genomen’, zo geeft Ahmet Sahin, Country Manager van Turkish Airlines Nederland aan. “Wij hopen dat we samen met Aviareps Tourism ons imago binnen Nederland nog meer kunnen versterken. Turkish Airlines is door Skytrax al tweemaal uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Toch is dat besef er nog altijd niet voldoende. Wij willen Turkish Airlines ‘top of mind’ krijgen bij de consument, reisagent en zakelijke reizigers”, aldus Sahin.


Op alle fronten onderscheidend

In ieder geval onderscheidt Turkish Airlines zich op voldoende fronten en pr matig kunnen we hier prachtig op aanhaken

, aldus Mincke Pijpers Head of Tourism van Aviareps Tourism. “Zo heeft Turkish Airlines een zeer onderscheidende gastronomische aanpak. De maaltijden aan boord – ook die in de economy class – kunnen tippen aan die van het betere restaurant. Maar ook de jonge vloot, de sport filosofie, de vele grote ambassadeurs uit de sportwereld, de vier en misschien binnenkort wel vijf toegekende sterren aan de airline geven voldoende slagkracht om Turkish Airlines goed op de Nederlandse kaart te zetten”, aldus Pijpers. “Wij zijn als bureau erg trots op om een merk als Turkish Airlines te mogen vertegenwoordigen”.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Turkije

 

Kaart van Turkije

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.