Avonturenmiddag Oudemirdum

Op zaterdag 29 december 2012 organiseren Bezoekerscentrum Mar en Klif, Staatsbosbeheer en het IVN Súdwesthoeke de spannende kindermiddag ‘Het geheim van Elfbergen’ voor kinderen van 7-12 jaar in Oudemirdum.

Oudemirdum

Er wordt een leuke kindermiddag georganiseerd in Oudemirdum

Verhaal

In de filmzaal van Mar en Klif vertelt oud-boswachter Goasse Hylkema het verhaal ‘Het geheim van Elfbergen’. Dit is een legende, geschreven door Mindert Wijnstra, over een Slotheer, geheimzinnige Ierdmantsjes en een slot dat ooit ergens in de bossen van Gaasterland stond. De slotheer is lang geleden door zijn hebberigheid lelijk aan zijn einde gekomen, maar… in het bos zijn nog een aantal sporen van hem achtergebleven. Samen gaan we in het bos op zoek naar de sporen en proberen we het geheim van Elfbergen te ontrafelen!Wil je mee op avontuur? Geef je dan snel op aan de balie van Mar en Klif of via 0514-571777. De kosten zijn € 4,- per kind. De middag begint om 14.00 uur in Bezoekerscentrum Mar en Klif en duurt tot ongeveer 16.00 uur. We gaan het bos in, dus trek warme, oude kleren en laarzen aan.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Oudemirdum

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.