Hochzeiger skiseizoen Pitztal

Zaterdag 1 december 2012 opende de Nederlandse Hermes House Band het wintersportseizoen van skigebied Hochzeiger met een openluchtconcert op de piste. Onder het motto ‘Einfach mehr party’ speelde de band covers als ‘Country roads’ en ‘I will survive’. Ruim 2.600 wintersporters en muziekliefhebbers waren aanwezig bij het concert.

Pitztal

Voor zanger Robin Maas was het tevens zijn afscheidsoptredenlevenslang geldige skipas

Voor zanger Robin Maas was het tevens zijn afscheidsoptreden als lid van de Hermes House Band. Na een spetterend optreden bij het middenstation gaf Hansjörg Wohlfahrter, CEO van skigebied Hochzeiger, de zanger een bijzonder afscheidscadeau: een skipas voor de rest voor zijn leven.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

 

Reviews lezen over Tirol

Meer informatie over Tirol vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tirol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Pitztal

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.