Groot kerstfeest in Plopsa-park

De Plopsa-figuren maken zich klaar voor de gezelligste winter ooit. Bobo, Nederlands leukste konijn, tovert Plopsa Indoor Coevorden om tot een waar Kerstpark. Winter Plopsaland in Plopsaland De Panne staat synoniem voor een park met meer dan 100 kerstbomen, duizenden lichtjes en leuke kerstanimatie. Ook Plopsa Indoor Hasselt deelt in deze fantastische kerstsfeer met een speciale Kabouter Klus Kerstshow.

Plopsaland

Ontvlucht de kou en ga naar het mooiste indoorpark van Nederland om er magische kerstkriebels te beleven

Plopsa Indoor Coevorden

In Plopsa Indoor Coevorden is het altijd mooi weer. Ontvlucht de koude en ga naar het mooiste indoorpark van Nederland om er magische kerstkriebels te beleven. Ontdek alle attracties en geniet van de spannende Kerstshow met Bobo. Het allerleukste konijn van Nederland staat te popelen om Kerstmis te vieren en hij niet alleen. Ook de maan is er helemaal klaar voor, maar de maan is wat droevig. Hij moet altijd Kerstmis alleen vieren. Bobo wil de maan verrassen met een supertof Kerstfeest. Wie helpt mee organiseren?

Kerst met Bobo van 22/12/2012 t/m 6/1/2013 uitgezonderd op 25/12 en 1/1/2013.

Plopsaland De Panne

Vanaf 8 december wordt Plopsaland De Panne in België omgetoverd tot Winter Plopsaland. Met meer dan 100 kerstbomen, duizenden lichtjes, kampvuren, animatie en feeërieke muziek zal Plopsaland meer dan ooit schitteren, net als de Plopsa-figuren die voor de gelegenheid hun winteroutfit aantrekken.


Terwijl de bezoekers zich laten onderdompelen in de magische kerstsfeer kunnen ze genieten van de talloze binnen- en buitenattracties en van de leuke ontmoetingen met Kabouter Plop, Maya de Bij en al hun vriendjes en ook met de Kerstman in zijn Kersthuis. Vanaf 22 december wordt het ruime attractieaanbod nog uitgebreid met een ijspiste en de achtbaan ‘Crazy Coaster’. Op het programma van het Groot Theater staat de Dobus Kerstshow waarin Dobus op zoek gaat naar zijn kerstcadeautje.

Van 26 tot en met 30 december loopt er een avontuurlijke show met Mega Mindy in het Groot Theater van Plopsaland. Als klap op de vuurpijl kunnen de bezoekers ’s avonds genieten van een spetterend vuurwerk.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt heeft een heel speciale gast met Kerst: Kabouter Klus. Deze gekke kabouter is heel druk bezig om zich voor te bereiden op het grote Kerstfeest. Hij heeft al veel lekkere Kerstkoekjes gebakken. En wat hoort er nog meer bij Kerst dan koekjes? Ja, juist, pakjes! Maar er zit een heel ondeugend pakje bij. Wie kan Kabouter Klus vertellen waarom het pakje zo stout is?

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.