Winterpaleis Het Loo

Zaterdag 8 december 2012 verricht burgemeester J.C.G.M. Berends van Apeldoorn om 16.00 uur de officiële opening van Winterpaleis Het Loo. Op het Stallenplein wordt op feestelijke wijze een ijsbaan geopend en is er een demonstratie schoonrijden te zien. Ook bezoekers kunnen de schaatsen onderbinden.

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is omgetoverd tot een groot winterpaleis


Tot en met 6 januari 2012 worden er onder de titel ‘Winterpaleis Het Loo’ tal van activiteiten georganiseerd, zoals een sfeervol aangeklede ijsbaan op het Stallenplein. De ijsbaan is geopend tijdens alle openingsuren van het museum en daarnaast op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur ‘s avonds. De ijsbaan is niet geschikt voor noren. 
Er zijn ter plekke schaatsen te huur.


Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.