Reclamecampagne Center Parcs

Center Parcs heeft op het Eurobest European Advertising Festival in Lissabon een Bronze Eurobest Award in de wacht gesleept. Tijdens dit evenement, de ‘Champions League’ op het gebied van reclameprijzen, werden uit bijna 5000 inzendingen de beste Europese campagnes op diverse vakgebieden gekozen. De internationale jury heeft in de categorie ‘Film Craft’ de commercial ‘Neighbour’ van Center Parcs, ontwikkeld door het bureau Duval Guillaume, onderscheiden met een plaats in de top 3. Center Parcs’ keuze om hun aanbod op een onderscheidende manier te positioneren wordt zo duidelijk beloond. De bekroonde reclame van Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties verkeert in goed gezelschap van internationale bedrijven zoals Cartier en Nike.

Center Parcs

De reclame van Center Parcs heeft een Bronze Eurobest Award in de wacht gesleept

Body language

De boodschap achter de ‘Neighbour’ campagne, waar de body language van de buurman wel heel duidelijk naar voren komt, is dat gasten alleen bij Center Parcs kunnen profiteren van 9 meter brede ramen en toch 100% privacy hebben. Dit om maximaal te genieten van de natuur en van elkaar. De ‘Neighbour’ reclame maakt, net als de ‘Farmer’ reclame, die ook op de shortlist van Eurobest stond, deel uit van een brede multimedia campagne van Center Parcs om de 29 verschillen die écht het verschil maken te communiceren naar hun huidige en toekomstige gasten.

Credits

  • Geoffrey Hantson/ Katrien Bottez – Executive Creative Director Duval Guillaume
  • Paul Geraeds – Marketing Director Center Parcs Europe
  • Andres Neira De Back – Marketing Manager Center Parcs België, Nederland en Duitsland
  • Regie: Lionel Goldstein
  • Muziek: Broken Glass Heroes/ Delphonic

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.