Aqua Mundo Center Parcs verkozen

28 november 2012 is de Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof uitgeroepen tot Zwembad van het Jaar 2012 in de categorie: zwembaden die deel uitmaken van een vakantiepark of hotel. Dit gebeurde tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem. Hier ontving Peter Hoorneman, General Manager van de Eemhof, de prijs uit handen van Marcel Demper van de organisatie. De onderscheidende kenmerken van de Aqua Mundo op De Eemhof, zoals de unieke attracties Flow Rider en Turbo Twister evenals het Balinese thema en de groene manier van functioneren van het zwembad, hebben ongetwijfeld een grote rol gespeeld bij deze overwinning. Ook de Aqua Mundo’s van Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs De Kempervennen vielen in de prijzen, respectievelijk op de tweede en derde plaats. Deze drie overwinningen onderstrepen verschil #6 ‘een subtropische waterwereld vol fun én rust’ van de 29 verschillen die Center Parcs onderscheiden.

Aqua Mundo, Center Parcs De Eemhof

De Eemhof is uitgeroepen tot Zwembad van het Jaar 2012 in de categorie: zwembaden die deel uitmaken van een vakantiepark of hotel


De Eemhof doet er alles aan om het subtropische zwemparadijs zo groen mogelijk te laten functioneren. Dankzij een geavanceerd systeem met chloramine separatoren in alle zwembaden van Center Parcs, wordt tot 90% minder chloor gebruikt dan in reguliere zwembaden. Daarnaast wordt het afvalwater op De Eemhof op een natuurlijke manier gezuiverd door middel van rietbeddingen. Peter Hoorneman voegt toe:

De Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof is dankzij honderden tropische planten en bomen en authentieke beeldhouwwerken, speciaal vervaardigd door kunstenaars uit het Balinese Ubud, écht een lust voor het oog. Wij zijn erg trots dat het publiek voor ons gekozen heeft.


Dankbaar

Deze overwinningen waren niet mogelijk geweest zonder de duizenden stemmen die zijn uitgebracht. Center Parcs wil de stemmers dan ook hartelijk bedanken voor hun keuze en verloot een aantal mooie prijzen, zoals een weekend- of midweekverblijf in een VIP cottage, een weekend- of midweekverblijf in een Premium cottage en kaartjes voor het hele gezin voor een Aqua Mundo naar keuze onder diegenen die voor de Aqua Mundo’s van Center Parcs gestemd hebben.

Over Center Parcs Europe

Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties – bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Vandaag de dag omvat de groep 5 toeristische merken: Pierre & Vacances, met het premium label en de Maeva resorts, Center Parcs, Sunparks, Adagio City Aparthotel en het Access assortiment. Het totale aantal accommodaties bestaat uit bijna 51.000 appartementen en bungalows in Europa. In 2010/2011 realiseerde de groep een omzet van 1419 miljoen euro en verwelkomde 7,5 miljoen bezoekers.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Eindhoven

Meer informatie over Eindhoven vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Eindhoven. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van De Eemhof

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.