Grote winnaar Flevius Award

De Orchideeën Hoeve, het tropische orchideeën paradijs met de bijzondere Vlinder Vallei en de nieuwe Lorituin, heeft de Flevius Award 2012 in de wacht gesleept. Een theaterzaal vol met ondernemers en betrokkenen uit de toeristische sector. De uitreiking vond plaats tijdens de feestelijke Flevius Parade in theater ’t Voorhuys in Emmeloord. De Rabobank Award, een extra uitreiking door partner Rabobank Flevoland met dit jaar als thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, werd overhandigd aan Hajé shops, hotels & restaurants.

 Flevius Award 2012

De Orchideeën Hoeve heeft de Flevius Award 2012 in de wacht gesleept


De Orchideeën Hoeve, één van de grootste dagattracties van Flevoland is op hun vakgebied wereldwijd toonaangevend.

De enorme kracht van het bedrijf is, om vanuit de basis van de tuinen toch telkens weer vernieuwingen aan te brengen en belevingen toe te voegen die het bedrijf verrijken. Het bedrijf is een jaarrond attractie en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de seizoenspreiding van het toeristisch product Flevoland. Een mooi familiebedrijf met lef.

aldus gedeputeerde en jurylid Jan-Nico Appelman

De andere twee genomineerden, Het Belevenissenbos Lelystad en Walibi Holland, werden genomineerd om hun innovatieve productontwikkeling. Juryvoorzitter Marcel Schonenberg, directeur van Beurs van Berlage, uitte veel waardering voor de vernieuwingskracht van deze genomineerden.

Rabobank Award

De Flevius Parade, de jaarlijkse feestavond van de toeristisch-recreatieve sector in Flevoland, kende dit jaar een extra uitreiking, de Rabobank Award. Deze award, met dit jaar als thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, werd door Rob Donker van Rabobank Flevoland overhandigd aan Thierry de Jager van Hajé shops, hotels & restaurants. Rob Donker: “Hajé is een bedrijf met een duidelijke MVO visie welke ook in het gehele concept consequent naar buiten toe uitgedragen wordt. Hajé legt een sterke verbinding met de omgeving, is onderscheidend, inspirerend en draagt bij aan het duurzame imago van Flevoland als toeristische bestemming

Vanaf 2012 is Rabobank Flevoland partner geworden van de Flevius Award. De Rabobank wil graag een bijdrage leveren aan het lokaal ondernemerschap in de toeristisch-recreatieve sector. Duurzame innovaties stimuleren en samen werken aan het toeristisch product Flevoland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.