Kerstmis in Zuid-Limburg

Het Zuid-Limburgse kerstseizoen staat weer voor de deur. Zo opent Kerststad Valkenburg, vanaf 17 november 2012, haar poorten naar de sfeerrijke ondergrondse kerstwereld en worden er begin december door heel Zuid-Limburg vele leuke kerstactiviteiten georganiseerd. Om iedereen te voorzien van de juiste informatie over alle kerst activiteiten heeft VVV Zuid-Limburg o.a. een kerst themapagina op haar website gezet. Daarbij kan iedereen deelnemen aan de VVV facebook actie en VVV Kerst-Quiz.

Kerstmis Zuid-Limburg

Beleef de kerstsferen van 2012 in Zuid-Limburg

Kerst themapagina

Via de ‘Kerst themapagina’ is direct zichtbaar welke kerstactiviteiten er in Zuid-Limburg plaatsvinden. Om het de bezoeker te vergemakkelijken zijn de activiteiten verdeeld per Zuid-Limburgse deelregio; Valkenburg, Heuvelland, Parkstad en Grensmaasvallei. Ook informatie over waar u tijdens de kerstdagen kunt overnachten en tips voor leuke kerstgeschenken vindt u terug op deze kerst-pagina. Bezoek nu de themapagina ‘Kerst in Zuid-Limburg’ via www.vvvzuidlimburg.nl.

Kerst-Quiz en Facebook

De gelanceerde online Kerst-Quiz past uitstekend in de verdere uitbreiding van online activiteiten om toeristen via de nieuwe media te attenderen op Zuid-Limburg en uit te nodigen om deze streek tijdens en ook na het kerstseizoen, te bezoeken. De Kerst-Quiz is direct te spelen.

Kerststad Valkenburg

Vanaf 17 november 2012 is de kerststad Valkenburg geopend


Behalve de Kerst-Quiz brengt VVV Zuid-Limburg ook haar facebook pagina actief onder de aandacht, door een speciale like en win actie, waarbij de deelnemers iedere week kans maken op een leuke kerstattentie, een gratis kortingsvoucher kunnen downloaden m.b.t. vele kerstactiviteiten en kans maken op een midweekarrangement bij Landal Hoog Vaals voor 6 personen. Bovendien ontvangen volgers van het VVV Zuid-Limburg facebook profiel wekelijks leuke tips en info. De actie is terug te vinden op de website.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Limburg

 

Reviews lezen over Zuid-Limburg

Meer informatie over Zuid-Limburg vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.