Nederlandse band in Pitztal

Nederlands bekendste coverband, de Hermes House Band, opent op 1 december 2012 het nieuwe wintersportseizoen van Hochzeiger in het Pitztal. Dankzij hun nummer 1 hits ‘I will survive’ en ‘Live is life’ is de band nog altijd heel populair tot ver buiten het land. Het openlucht-concert belooft een bruisende start van een mooi wintersportseizoen in het familieskigebied Hochzeiger, waar kinderen tot 10 jaar gratis skiën met een ouder.

Hermes House Band

De Hermes House Band, opent op 1 december 2012 het nieuwe wintersportseizoen van Hochzeiger in het Pitztal


Een optreden van de Hermes House Band staat garant voor een swingend optreden vol klassiekers en hits. Met hun brede repertoire en eigen interpretatie weet de band steeds hun publiek volledig te pakken, zoals zij dat al eerder deed met 100.000 Oud & Nieuw feestgangers in Berlijn. Het concert vindt plaats op het openlucht-podium bij het middenstation van Hochzeiger. Toegang is gratis op vertoon van een geldige skipas. Kinderen tot 10 jaar kunnen gebruik maken van de Bambini Freipass en hebben gratis toegang tot de liften, mits zij in het gezelschap zijn van een volwassene met betaalde skipas.

Eerste skidag op 30 November 2012

Wie niet tot de 1e december wil wachten kan een dag eerder, op 30 november al op de pistes terecht. Vanaf deze vrijdag zijn alle liften van Hochzeiger in bedrijf en ligt 54 km piste klaar. Eén van de meest uitdagende pistes is de twee kilometer lange zwarte afdaling ‘Zirbenfall’ met een verval tot 80%! Daarna is het lekker bijkomen in de Wintertuin van het Zeiger Restaurant.


familieskigebied Hochzeiger

Er ligt 54 km piste klaar voor de bezoekers in familieskigebied Hochzeiger

Arrangement

Speciaal voor de opening is een totaal-pakket samengesteld, inclusief overnachtingen en een skipas, voor € 176 per persoon. Dit bestaat uit twee overnachtingen in een 3 sterren hotel op basis van half pension en een tweedaagse skipas voor Hochzeiger. Met een driedaagse skipas kost het arrangement € 196,-. Meer informatie over het arrangement vind je op de website van de plaatselijke VVV, Tourismusverband Pitztal.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

 

Reviews lezen over Tirol

Meer informatie over Tirol vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tirol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Pitztal

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.