Tweede huis op Aruba

Een tweede huis op het One Happy Island Aruba is nu voor iedereen mogelijk. Het Arubaanse Verkeersbureau komt met een nieuwe brochure met vakantiehuizen en appartementen in alle soorten en maten voor elke portemonnee. Het alternatief voor de all-inclusive vakantie waarbij het comfort van een hotel wordt gecombineerd met de persoonlijke en intieme sfeer van het eigen huis.

Huis huis in Aruba

In Aruba is het nu voor elke portemonnee mogelijk een huis te huren


Wie een reis boekt naar Aruba hoeft niet langer per se te kiezen voor een hotel of resort. Op het eiland is er volop keuze uit villa’s en appartementen die het comfort van een hotel bieden in combinatie met de persoonlijke en intieme sfeer van een eigen huis. Of het nu gaat om een romantische get-away voor twee, een vakantie met 25 vrienden of een vakantie met het hele gezin. De zorgvuldige geselecteerde accommodaties liggen op loopafstand van de verschillende stranden en zijn van alle gemakken voorzien. Kijk voor meer informatie op de website.

Ontdek het eiland en de cultuur

Een tijdelijk tweede huis op Aruba biedt een unieke en andere ervaring op het eiland. In de rustige omgeving van de villa of het appartement al dan niet met eigen zwembad, kunnen vakantiegangers heerlijk bijkomen en alles op uw eigen tempo doen. Het is de ideale manier om het eiland op eigen gelegenheid te verkennen en kennis te maken met de gastvrije bewoners. Vakantiegangers kunnen wat over de geschiedenis van Aruba leren, een van de verschillende musea bezoeken of een cultureel evenement bijwonen. Uiteraard mogen de smaakpapillen bij deze zintuiglijke ontdekkingsreis niet ontbreken. Op Aruba zijn meer dan 200 restaurants waar gasten kunnen kiezen voor de internationale keuken maar ook kennis kunnen maken met lokale gerechten.

Actieve vakantie onder de zon

Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden en 52 weken zon per jaar, kan men zich optimaal vermaken op een van de vele hagelwitte stranden. Voor de actieve vakantiegangers zijn er bovendien volop sportieve mogelijkheden zoals duiken, wind- en kitesurfen, snorkelen en een seatrek op de zeebodem. Voor natuurliefhebbers is er het Arikok National Park met onder andere de Bubali Bird Sanctuary. Voor wie toch van tijd tot tijd de drukte wilt opzoeken, kan het bruisende nachtleven opzoeken of naar hartelust winkelen in Oranjestad. Om daarna te genieten van een welverdiende massage of behandeling in een van de vele spa’s.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Aruba

 

Reviews lezen over Aruba

Meer informatie over Aruba vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Aruba. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Aruba

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.