Landelijke staking in Spanje

Landelijke staking in Spanje
De landelijke staking in Spanje op 14 november is ook van invloed op het vliegverkeer. Vueling zal het minimaal aantal vluchten uitvoeren dat is voorgeschreven door het Ministerie van Openbare Werken in Spanje. Alle passagiers van wie hun vlucht geannuleerd is, zijn hierover geïnformeerd via e-mail en sms.

Vluchten

Alle passagiers die een vlucht op 14 november hebben geboekt en hindering ondervinden van de staking kunnen via de website hun vlucht wijzigen. Dit kan gratis naar een vlucht voor donderdag 15 november of naar de eerst volgende beschikbare vlucht na de geboekte vlucht. Ook kunnen passagiers hun vlucht wijzigen naar een andere beschikbare vlucht tot 29 november. Hiervoor zullen geen toeslagen worden doorberekend, maar het eventuele verschil in het vliegtarief zal wel worden doorberekend. Passagiers kunnen de vluchten wijzigen via deze link of via het speciale telefoonnummer: +34 93 122 00 55. Als alternatief kunnen passagiers de vlucht annuleren en binnen zeven dagen hun geld terugkrijgen.

Alle passagiers van vluchten die geannuleerd zijn door de staking en geboekt hebben bij een reisbureau, een online reisbureau of www.iberia.com, kunnen vragen naar de mogelijkheden bij de klantenservice van de betreffende instantie.

Over Vueling

De Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling is in 2004 opgericht met als doelstelling uitstekende service te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Vanaf oktober 2005 startte Vueling haar eerste vluchten van Barcelona naar Schiphol. Inmiddels vliegt Vueling met een vloot van 59 Airbussen op 76 luchthavens in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Nederland is op dit moment Vueling’s op twee na grootste internationale markt na Frankrijk en Italië. In Nederland vliegt Vueling deze winter rechtstreeks op vier bestemmingen vanaf Schiphol Amsterdam Airport: Barcelona, Alicante, Málaga en Bilbao.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Spanje

Meer informatie over Spanje vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Spanje. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Spanje

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.