Spirit of Winter in Apeldoorn

Spirit of Winter in Apeldoorn

Van 14 t/m 18 november 2012 wordt bij Paleis Het Loo voor de vijfde maal de ‘Spirit of Winter’-fair gehouden, met een presentatie van zeker honderd bedrijven. Feestelijk gedekte tafels met glaswerk, zilver en feestelijke serviezen, mooie winterse schikkingen van bloembinders en stands met antieke meubels en woonaccessoires tonen hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. Daarnaast zijn er modeshows en gezellige livemuziek.

Paleis Het Loo

Het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. Het paleis ademt de sfeer en historie van de Koninklijke Familie. Het was het lievelingspaleis van koning-stadhouder Willem III en koningin Wilhelmina. Dwalen door de intieme vertrekken, de tuinen en het park, is een heel bijzondere ervaring. De fraai ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV op de Veluwe

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Paleis ‘t Look vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.