GTST in Zuid-Afrika

GTST in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is vanaf vrijdag 16 november 2012 twee weken lang het decor in Goede Tijden Slechte Tijden. Nederlands best bekeken soapserie heeft maar liefst 10 scènes opgenomen in Zuid-Afrika. De familie Bouwhuis ontmoet de Big Five en ervaart de cityvibes van wereldstad Johannesburg. Het wordt een mooie tijd voor de familie.

Een bijzondere reis

De reis naar Zuid-Afrika beloofd een bijzondere reis te worden voor de familie Bouwhuis. De indrukwekkende stad Johannesburg is te zien als ook enkele highlights van de bestuurlijke hoofdstad Pretoria. Ook de Big Five mocht niet ontbreken in de serie. De Zuid-Afrikaanse natuur is één van de meest spectaculaire decors in de geschiedenis van de succesvolle tv-serie.

Filmlocaties

De opnames van de soapserie vonden plaats in onder andere Johannesburg, Pretoria en het wildpark Thandeka. Het wildpark Thandeka is gelegen in de noordelijke provincie Limpopo. Scenes met de Big Five zijn opgenomen in het wildpark Thandeka. Zeventien cast- en crewleden reisden af naar dit land, voor de opnames van scenes die zijn verdeeld over een periode van ruim twee weken. Niet eerder reisde de crew van Goede Tijden Slechte Tijden naar een verre bestemming voor opnames.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Afrika

 

Reviews lezen over Zuid-Afrika

Meer informatie over Zuid-Afrika vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar [locatie]. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Afrika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.