Slapen in slakkenhuis in Poitou-Charentes

Slapen in slakkenhuis in Poitou-Charentes

In Poitou-Charentes kun je tegenwoordig heel bijzonder overnachten. Vakantiepark Domaine de Dienné, gelegen in de omgeving van Poitiers, breidt in 2013 uit met een tweetal nieuwe accommodaties: een slakkenhuis en een paddenstoelen woning. Beide accommodaties beschikken over twee slaapkamers en bieden capaciteit aan 4-6 personen. Domaine de Dienné ligt op ongeveer 40 km van Futuroscope en biedt accommodaties uiteenlopend van elvenhuisjes tot boomhutten. Ook beschikt vakantiepark Domaine over reguliere kampeerplekken.

Slakkenhuis

In Poitou-Charentes kun je heel bijzonder overnachten in een slakkenhuis

Reuze slak

Naast wijngaardslakken om te eten, vind je in Vienne ook een reuze slak. Om in te slapen wel te verstaan. Het twee verdiepingen tellende slakkenhuis is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het object twee slaapkamers, een keuken met vaatwasser en badkamer met massagedouche. De inrichting bestaat uit handgemaakte meubels in de vorm van fruit en vegetatie.


Nieuw zijn ook de twee paddenstoelen woningen, waarin de ‘kleine kabouters’ van het gezin zich helemaal thuis voelen. Deze bijzondere accommodaties bestaan ook uit twee verdiepingen en zijn volledig ingericht.

Overnachten in een slakkenhuis of paddenstoelen woning kan vanaf € 156,- per nacht of € 294,- per weekend. Domaine de Dienné biedt ruim 70 accommodaties, verdeeld over 47 hectare. Naast de bijzondere accommodaties vind je hier een manege, spa, adventure park en een huisdieren hotel.

Verantwoord overnachten

Domaine de Dienné zet zich in voor een duurzame wereld en is in het bezit van het Green Key keurmerk. De Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg binnen het bedrijf. Belangrijke aspecten van het keurmerk hebben betrekking op gas-, water- en energiebesparing en het scheiden van afval.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Poitou-Charentes

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.