Winter Utrecht gestart

Op vrijdag 9 november start de eerste editie van ‘Winter Utrecht’, een nieuw initiatief waarin alle winterevenementen in Utrecht samenwerken. Tien weken lang, vanaf Sint Maarten tot en met de Nieuwjaarsduik op 13 januari 2013, vinden er hartverwarmende winteractiviteiten plaats in Utrecht. Zowel bewoners als bezoekers van de Domstad kunnen tijdens Winter Utrecht genieten van meer dan 80 evenementen en activiteiten. Door het grote aanbod van uiteenlopende activiteiten in Utrecht te bundelen worden bewoners én bezoekers beter geïnformeerd.

Winter Utrecht

Tijdens ‘Winter Utrecht’ werken alle winterevenementen in Utrecht samen

Veelzijdig Winterfestival

Bedenker Michiel van der Schaaf van Utrecht Marketing:

Door praktische informatie op een overzichtelijke en originele manier aan te bieden wordt de bezoeker gestimuleerd om tijdens de winter op pad te gaan. Erg leuk, want Utrecht heeft in de winter heel veel te bieden. En ook nodig want de laatste maanden van het jaar zijn economisch gezien ontzettend belangrijk voor de stad. We hebben het initiatief genomen om al het leuks dat onze bijzondere stad tussen Sint Maarten en de Nieuwjaarsduik biedt te bundelen in één programma. Zo ontstaat een veelzijdig winterfestival met ontzettend veel leuke activiteiten voor iedereen. Of je nu geïnteresseerd bent in schaatsen, museumbezoek, winkelen, muziek of gewoon lekker uit eten wilt: je vindt alles in Winter Utrecht.


Introductie website

Via de website www.winter-utrecht.nl is het complete programma van alle evenementen en activiteiten voor de hele familie, jong en oud, te vinden. Daarnaast zal Winter Utrecht zichtbaar zijn in de gehele stad met zowel ‘Winter Utrecht’ posters en vlaggen, als met folders die op de diverse informatiepunten van Toerisme Utrecht te vinden zijn.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Utrecht

Meer informatie over Utrecht vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Utrecht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Utrecht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.