Wintersport op de fiets in Tirol

Vanaf vandaag kunnen fietsers in de grote steden van Nederland verrast worden met een speciale zadelhoes van de Oostenrijkse vakantieregio Tirol. In week 45 en 46 2012 worden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Maastricht ca. 30.000 zadelhoezen uitgedeeld. Met de actie ‘Winter in de bergen’ wordt de populaire bestemming voor wintersporters op een hele speciale manier onder de aandacht gebracht. Om de winter een mooie start te laten maken heeft Tirol een prijsvraag uitgeschreven waarbij deelnemers kans maken op een wintersportvakantie voor twee personen in Tirol.

Fietsen in de sneeuw

Tirol promoot een wintersport op de fiets


Tirol is al jaren een populaire bestemming voor wintersporters. Met ruim 3.500 kilometer aan goed geprepareerde pistes biedt Tirol voor ieder wat wils. Of het nu gaat om kleinschalige wintersportgebieden voor gezinnen met kinderen of uitgestrekte gebieden met uitdagende pistes voor gevorderde wintersporters, Tirol heeft het allemaal. Dankzij de vijf gletsjers geniet je in Tirol bovendien van een extra lang wintersportseizoen, welke door loopt tot in het vroege voorjaar. Gunstig geprijsde arrangementen met accommodatie, liftpas en andere extra’s dragen bij aan een geslaagd verblijf. Naast de auto, trein en bus, is Tirol ook zeer goed bereikbaar met het vliegtuig. Zo gaan er dit winterseizoen tot 26 rechtstreekse vluchten per week naar Innsbruck vanaf de luchthavens van Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Eindhoven en Groningen.

Maak kans op een wintersportvakantie

Iedereen die kans wil maken op een week wintersportvakantie voor 2 personen op basis van halfpension in een 4 sterren hotel, gaat naar de actiesite van Tirol: www.vakantie.tirol.at/win beantwoord de vraag en laat zijn of haar gegevens achter. De actie loopt tot 1 januari 2013.

Zadelhoes

In de grote steden van Nederland worden fietsers verrast met een zadelhoes van Tirol


Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

 

Reviews lezen over Tirol

Meer informatie over Tirol vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tirol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Tirol

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.