Cultuur in Eindhoven

Deze winter zet “Den Bonten Os”, de middeleeuwse herberg in het Erfgoedpark van Eindhoven Museum, haar deuren gratis open voor liefhebbers van cultuur. Van november 2012 t/m maart 2013 is de herberg iedere zondag geopend van 13.00-17.00 uur. Van 15.00-16.00 uur vinden er bijzondere presentaties en lezingen plaats over uiteenlopende onderwerpen uit de Eindhovense historie. De setting van de gereconstrueerde zestiende-eeuwse herberg geeft dit Cultuurtje een leuke en bijzondere sfeer.

Culturele zondagen

De middeleeuwse herberg in het Erfgoedpark van Eindhoven Museum opent haar deuren


De herbergier staat klaar met koffie en thee, biologische sappen en de nieuwe Eindhovense Mop! Ingrediënten voor dit heerlijke koekje zijn zowel de prehistorische inheemse graansoort spelt als de moderne ‘immigrant’ dadel.

Cultuurtje

De komende zondagen ontvangt Eindhoven Museum de volgende sprekers.

  • Harry Verhoeven
  • Luc Eekhout
  • Bas van Lingen
  • Bas Ouwerkerk
  • Martine van Buytene
  • Kitty de Leeuw

Eindhoven Museum

Het Erfgoedpark van Eindhoven Museum in de Genneper Parken is van november t/m maart uitsluitend geopend voor het CultUurtje. Verder is Eindhoven Museum deze maanden actief in de Steentjeskerk met de expositie Marcus & Mo. Deze tentoonstelling is te bezichtigen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Eindhoven

Meer informatie over Eindhoven vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Eindhoven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.