Wielrennen in Limburgse landschap

Wielrennen in Limburgse landschap

Afgelopen weken hebben tijdens het WK Wielrennen 2012 miljoenen mensen kunnen genieten van het Limburgse Landschap. De UCI sprak over het beste WK ooit. De profs gingen de diverse kuitenbijters op hoog tempo op en af. Het uitdagende landschap bleek hierbij in de wedstrijden veelal beslissend. Nu de rust is wedergekeerd is het een goed moment om zelf te ervaren hoe dit Limburgse landschap er vanaf de fiets uit ziet. En dan hebben we het niet alleen over de Cauberg en de Keutenberg maar ook over de talrijke mooie plekjes die er opdoemen tussen de heuvels. Neem nu deel aan een individuele persreis en ontdek Zuid-Limburg zelf per fiets!

subtitel

persbericht copy/past

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Limburg

Meer informatie over Limburg vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.