Flevolandse Avonturier 2012 toegekend

Afgelopen maanden zijn meer dan 150 avonturiers op pad geweest in Flevoland. Via foto’s, filmpjes en verhaaltjes lieten zij vrienden en volgers op social media hun prachtige belevenissen in de provincie zien. Met hun verslaglegging op verschillende social media en een publieksstemming op de Facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk dichtbij. konden de avonturiers meedingen naar de titel Flevolandse Avonturier 2012. De avonturier die dit jaar verkozen is tot meest actieve, originele en creatieve Flevolandse avonturier is geworden: Nancy van der Woey.

Avonturier

Nancy van der Woey is als Flevolandse avonturier benoemd

Op avontuur in Almere

Afgelopen juni is avonturier Nancy van der Woey uit Maastricht samen met haar vriend Dave van Bogaert op avontuur geweest in Flevoland. Een romantische overnachting met bath experience bij de door bos en water omgeven Lodgerie Het Groene Geheim in Almere wachtte hen op. De volgende dag heeft het stel, na het aanbreken van een rijkelijk gevulde ontbijtmand, de fiets gepakt om de Abel-fietsroute ‘Gedachten laten varen’ te beleven. Mooi weer, bloeiende natuur en bijzondere plekjes rondom de Noorderplassen maakten de dag compleet. Overigens is het stel niet alleen op de gebaande wegen gebleven, als ware avonturiers zijn ze zelf ook op ontdekkingstocht gegaan naar bijzondere avonturen in de omgeving. Zo hebben ze de boerenmarkt bezocht op Stadslandgoed De Kemphaan en hebben ze één van de terrasjes van Almere uitgeprobeerd met uitzicht op inspirerende architectuur. Ook vrienden, familie en kennissen van het stel konden volop meegenieten met de belevenissen van Nancy en Dave in Flevoland. Onder andere mooie foto’s, een grappig filmpje en aanstekelijke verhalen, gedeeld via facebook, twitter en waarbenjij.nu, inspireerden om Flevoland zelf eens uit te proberen.

Prijs Avonturier 2012


Als meest actieve, originele en creatieve avonturier mag Nancy van der Woey zich één jaar lang Flevolandse Avonturier 2012 noemen. Naast deze eervolle titel , krijgt zij nóg een avontuur in Flevoland aangeboden: een groepsverblijf voor maximaal 28 personen bij de 5-sterren geclassificeerde en avontuurlijke groepsaccommodatie Hoeve Marant in Kraggenburg, onderdeel van Marant Recreatie.

Campagne Flevoland. Avontuurlijk dichtbij.


De Flevolandse Avonturier 2012 is onderdeel van de campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij van Toerisme Flevoland. Meer dan 150 avonturiers hebben de afgelopen maanden vele spannende activiteiten beleefd in Flevoland. Van een dagje jungletour tot luxe verblijf in een lodge. Van een middag weilandsurfen tot het trotseren van de Flevolandse wateren. En van het flaneren over het blote voetenpad tot een overnachting hoog in de boomtop. Het doel van deze actie was, om niet alleen de avonturiers zelf te laten genieten van de meest uiteenlopende uitjes in Flevoland, maar ook hun vrienden en volgers op social media. De vele foto’s, filmpjes en verhaaltjes die inmiddels zijn gedeeld via facebook, twitter en blogs, spreken tot de verbeelding over alle avonturen die de provincie te bieden heeft. Nieuwsgierig naar alle ervaringen? Kijk dan op de facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.