Atout France brengt onbekende Franse bestemmingen onder aandacht

Nieuwe evenementengids VVV Vlaardingen

Vanaf nu brengt Atout France de EDEN (European Destinations of ExcelleNce) bestemmingen éxtra onder de aandacht. Op initiatief van het Franse Ministerie van Toerisme is een website in het leven geroepen. Op de website vindt men een overzicht van deze bijzondere en relatief onbekende Franse bestemmingen. Frankrijk neemt sinds 2008 deel aan het concours en telt inmiddels 18 EDEN bestemmingen.

EDEN European Destinations of Excellences

EDEN staat voor European Destinations of Excellence, en wordt ondersteund door de Europese Commissie. Doelstelling is dat onbekende plaatsen zich tot duurzame toeristische plekken ontwikkelen. Alle plekken in Frankrijk zijn geselecteerd op basis van authenticiteit, cultuur, en tradities die zij graag met de vakantieganger delen. Het project bestaat uit een landelijke wedstrijd die ieder jaar plaatsvindt en die leidt tot de keuze van een toeristische “destination of excellence” voor elk deelnemend land. In totaal nemen 27 Europese lidstaten deel aan het concours.


Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.