Nieuwe evenementengids VVV Vlaardingen

Nieuwe evenementengids VVV Vlaardingen

Afgelopen maandag verscheen hij officieel en misschien heeft u hem al wel in de brievenbus ontvangen: de nieuwe Evenementengids ‘Verrassend UIT Vlaardingen’. Zoals u van VVV Vlaardingen gewend bent, staat de gids weer boordevol leuke evenementen en activiteiten in de stad.
Wat vindt u allemaal terug in de agenda van oktober t/m april? Wat te denken van: Korenfestival de Slag om het Anker, de gezellige kerstmarkt rond de kerk en Theaterfestival Avondturen?! Er is ook het aankomende half jaar weer veel te doen voor jong en oud. Ook staan er weer een aantal leuke artikelen in de gids, dit keer onder andere over het kinderspeelparadijs het Klauterwoud in de Broekpolder en de nieuw te openen bioscoop aan het Veerplein. De gids is ook digitaal te bekijken én te versturen.

Nieuwe website VVV Vlaardingen

De website van de VVV Vlaardingen is trouwens helemaal in een modern, nieuw jasje gestoken. Met frisse nieuwe kleurtjes, leuke nieuwe filmpjes én de mogelijkheid om alle informatie te delen via social media is ook de website van VVV Vlaardingen klaar voor het nieuwe jaar!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlaardingen

 

Reviews lezen over Vlaardingen

Meer informatie over Vlaardingen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vlaardingen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Vlaardingen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.