Zwitserse winter

Op 3 en 4 november 2012 staat SnowWorld Landgraaf in het teken van de Zwitserse winter. Bezoekers worden getrakteerd op heerlijke hapjes, maken kans op mooie prijzen en gaan op speeddate-avontuur met echte Zwitserse skileraren. Daarnaast is er skispektakel, want de nationale top strijdt om het Nederlands Kampioenschap alpine indoor. Ook de portemonnee viert feest in Limburg: iedereen krijgt 5 euro korting op het pisteticket bij aanmelding..

Zwitserse winter

Op 3 en 4 november staat SnowWorld Landgraaf in het teken van de Zwitserse winter

Zwitserse honden, kaasfondue en kinderactiviteiten

Bij de ingang deelt Switzerland Cheese Marketing kaasfondue uit en kunnen bezoekers op de foto met sint-bernardhonden en de mascotte van de Zwitserse Skischool: Snowli. In de Zwitserse kinderhoek is er voor kinderen tot 10 jaar van alles te beleven: ze beschilderen houten koeien en speculaaspoppen, maken een kleurplaat, stapelen koeien op elkaar en krijgen een Zwitserse verrassing mee naar huis. Andere bezoekers maken met een prijsvraag kans op een wintervakantie in de Jungfrauregio.

N(J)K Alpine Ski Indoor op de Wallispiste

Op zaterdag en zondag vinden de Nederlandse Kampioenschappen alpine indoor plaats op de officiële wedstrijdpiste van SnowWorld: de Wallispiste. De jeugd tot 16 jaar komt zaterdag in actie, terwijl deelnemers vanaf 16 jaar op zondag de strijd met elkaar aangaan. De kampioen op zondag krijgt naast de trofee ook nog een verblijf in de Jungfrauregio aangeboden, terwijl de snelste dame naar de vakantieregio Wallis mag afreizen. De organisatie van de wedstrijden is in handen van de Nederlandse Ski Vereniging.

Prijzen in Zwitserland

Er wordt een kampioen benoemd die een trofee krijgt uitgereikt

Gratis skilesjes van skileraren uit Arosa

Zwitserland staat bekend om het skiën. Zongebruind, sportief en stralend in hun kenmerkende outfit: Zwitserse skileraren geven skiles van het hoogste niveau. Zes van hen komen speciaal vanuit Arosa naar Landgraaf om gratis korte skilesjes te geven aan bezoekers. Ze staan boven klaar bij de stoeltjeslift en geven geïnteresseerden een afdaling lang aanwijzingen voor een betere skitechniek. De skiles gaat door in Arosa, want de skischool biedt daar komend winterseizoen gratis lessen aan voor de jeugd tot 18 jaar.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwitserland

 

Reviews lezen over Zwitserland

Meer informatie over Zwitserland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zwitserland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zwitserland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.