Zeeland glossy lifestyle magazine

Zeeland glossy lifestyle magazine

Na de successen van twee edities van de Zeeland Glossy is er nu een 3e editie verschenen. Nog niet eerder heeft een provincie een glossy onder haar eigen naam uitgebracht. Het glossy magazine met de naam Zeeland richt zich op bekende en onbekende facetten van de bestemming Zeeland en wordt verspreid via boekhandels in Nederland en Vlaanderen. De glossy is een initiatief van Promotie Zeeland Delta, een samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s.

Het magazine is gericht op de kwaliteitszoeker en levensgenieter. Zeeland is niet alleen een fantastische vakantieprovincie, maar heeft veel producten die hier op aansluiten. In deze uitgave worden interessante onderwerpen uitgelicht, zoals de Herdenking van 60 jaar Watersnood, een mooie reportage over alle vuurtorens die Zeeland telt, werkpaarden in de branding van Schouwen-Duiveland tijdens het evenement Straô, en de leukste adresjes worden verklapt tijdens een shoppingroute door Sluis, dé winkelstad van Zeeuws-Vlaanderen waar winkels 24/7 open zijn.


In elke editie is er een terugkerend item van een Zeeuw in het buitenland. Dit keer wordt er aandacht besteed aan Marc Guillet uit Westdorpe. Marc wilde reizen, de wereld zien en goed doen voor de medemens. Met uiteindelijk als grootste wens wonen en werken in Istanbul. In deze bruisende stad is hij nu correspondent voor diverse kranten en bladen.

Zeeuwse producten

Uiteraard worden Zeeuwse producten uitvoerig onder de aandacht gebracht. De Zeeuwse pieper; net zo geliefd aan onze keukentafel als in de sterrenrestaurants. Een ambachtelijke frietroute voert de lezer door heel Zeeland. Bovendien laten we u genieten van een uniek product uit de Grevelingen: de platte oesters. En verder leest u alles over Zeeuwse Oogappeltjes: langs kronkelende dijkweggetjes, stevige, sappige en aromarijke appels –zoet, zuur en alles er tussenin.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.