Stemming favoriete Flevolandse Avonturier 2012

Goed nieuws; vanaf vandaag kan er via de Facebookpagina Flevoland ‘Avontuurlijk dichtbij’ gestemd worden voor dé favoriete Flevolandse Avonturier 2012. Afgelopen maanden zijn er meer dan 150 avonturiers op pad gegaan in Flevoland. Via foto’s, filmpjes en verhaaltjes lieten zij vrienden en volgers op social media meegenieten met hun belevenissen in de provincie. Nu is het moment aangebroken om uit alle avonturiers de meest originele en meest favoriete te kiezen voor de titel Flevolandse Avonturier 2012. Avonturiers beïnvloeden hun positie door zoveel mogelijk Likes te verzamelen voor hun foto in het fotoalbum Flevolandse Avonturiers. Op woensdag 31 oktober 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Flevolandse Avonturier

Stem voor dé favoriete Flevolandse Avonturier 2012

Avonturen in Flevoland


De meer dan 150 avonturiers hebben vele spannende activiteiten beleefd in Flevoland. Van een dagje jungletour tot luxe verblijf in een lodge met bath experience. Van een middag weilandsurfen tot het trotseren van de Flevolandse wateren. En van het flaneren over het blote voetenpad tot een overnachting hoog in de boomtop. Niet alleen de avonturiers zelf hebben genoten van de meest uiteenlopende uitjes, maar ook hun vrienden en volgers op social media. De vele foto’s, filmpjes en verhaaltjes die gedeeld zijn via Facebook, twitter en blogs, spraken tot de verbeelding over alle avonturen die Flevoland te bieden heeft.


Flevolandse Avonturier 2012


De Avonturier, die het meest actief en origineel over zijn/haar Avontuur is geweest op Facebook, twitter en blogs, mag zich één jaar lang Flevolandse Avonturier 2012. Naast deze eervolle titel , krijgt de prijswinnaar een groepsverblijf aangeboden voor 28 personen bij de 5-sterren geclassificeerde groepsaccommodatie Hoeve Marant in Kraggenburg. Op woensdag 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.Kinderen Sabine

Ook de kinderen van een avonturierster gaan op onderzoek uit

Publieksstemming


Elke Avonturier kan zijn of haar positie versterken met de Publieksstem. Door het inschakelen van zijn of haar netwerk op social media kunnen ze Likes voor zichzelf te verzamelen. De Avonturier met de meeste Likes, krijgt de Publieksstem. Deze stem weegt mee in het eindoordeel van de jury. Meestemmen kan door een Like te geven aan een Avonturier naar keuze in het fotoalbum op de Facebookpagina Flevoland.


Campagne Flevoland

De Flevolandse Avonturier 2012 is onderdeel van de campagne Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij van Toerisme Flevoland. In januari is Toerisme Flevoland op zoek gegaan naar avonturiers, die verrast wilden worden door onverwacht mooie plekken of spannende activiteiten in Flevoland. Meer dan 150 avonturiers zijn in de periode tussen mei en oktober op pad geweest in de provincie. Nieuwsgierig naar alle ervaringen? Kijk dan op de Facebookpagina Flevoland. Avontuurlijk Dichtbij.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Flevoland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.