VVV agentschap opent haar deuren

VVV agentschap opent haar deuren

Deze week opent de VVV/ANWB vestiging aan het Wilhelminaplein helaas voor het laatst haar deuren voor het publiek. Maar niet getreurd, na zaterdag 13 oktober is de huidige winkel gesloten, maar dit betekent niet het volledig verdwijnen van de VVV in Westland.

Samen met de gemeente Westland wordt met ingang van 14 november 2012 een VVV agentschap gerealiseerd bij Top1Toys aan het Wilhelminaplein, naast de oude VVV-locatie. Op die dag zal het officiële startsein worden gegeven voor het VVV agentschap van de landelijke organisatie. Deze shop in shop formule bestaat uit een 3 meterwand met daarin aangeboden: klein assortiment fiets- en wandelkaarten, brochures van toeristische ondernemers uit het Westland en de regio/Westlandse souvenirs. Daarnaast is een touch screen aanwezig waar de bezoeker van het VVV agentschap informatie kan vinden over evenementen, musea, overnachtingen en nog veel meer. Ook worden in het agentschap de VVV Cadeaubon en de Nationale dinercheque verkocht.


Voor de organisatoren van evenementen en activiteiten in het Westland blijft het belangrijk om via de bestaande website www.vvvwestland.nl of info@vvvwestland.nl zijn informatie door te blijven geven aan de VVV. 
Deze data is bovendien niet alleen zichtbaar op de eigen website van de VVV maar ook op de VVV informatie-punten bij de Bonte Haas, vakantiepark Vlugtenburg en themapark de Westlandse Druif. Verder wordt deze data gebruikt voor de Recreatiekrant Westland/Midden-Delfland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar [locatie]. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Naaldwijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.