Voordelige hotels in Zwitserland: Zwitserse kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Voordelige hotels in Zwitserland: Zwitserse kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Zwitserland Toerisme heeft in samenwerking met de Zwitserse horeca-organisatie GastroSuisse een hotelgids uitgebracht van voordelige hotels, die het hele jaar vaste prijzen bieden, ook in het hoogseizoen. De hotels bieden alle een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Na natuurbeleving en gastvrijheid staat een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog op het lijstje van de bezoekers van Zwitserland. Met de lijst van voordelige hotels wordt aan die wens tegemoet gekomen. Er is keus uit meer dan 200 hotels in diverse comfortklassen, van 1 tot 4 sterren.

Heldere prijsstructuur

De hotelgids PreisWerte Hotels vermeldt vier prijsklassen: 50, 65, 80 of 90 Zwitserse Francs per persoon per nacht inclusief ontbijt, op basis van een tweepersoonskamer. Kamers kunnen online of per telefoon geboekt worden. De deelnemende hotels hebben zich verplicht te allen tijde de vaste prijzen te berekenen.

De hotels

De partnerhotels van de groep PreisWerte Hotels liggen verspreid over heel Zwitserland, in de bergen, aan de meren of in de stad. Geschikt voor vakantiegangers en bezoekers die voor zaken in Zwitserland zijn. Via hun lidmaatschap van GastroSuisse of de Zwitserse hotelvereniging of het bezit van het landelijke toerisme-kwaliteitslabel is de kwaliteit van de hotels gewaarborgd. Een greep uit het aanbod: Hotel UTO Kulm**** op de “huisberg” van Zürich, de Uetliberg (prijsklasse 4), Hotel Villa del Sole*** in Ponte Tresa aan het Lago di Lugano (prijsklasse 3), Hotel Garni Imseng*** (bakkerij/tearoom inhouse), Saas Fee (prijsklasse 2). De hotels staan in de printversie van de gids per regio gerangschikt, met adres, website en foto en de prijsklasse. Op internet kan gezocht worden op regio en prijsklasse; tevens wordt er van elk hotel een korte karakteristiek gegeven.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwitserland

Reviews lezen over Zwitserland

Meer informatie over Zwitserland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zwitserland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zwitserland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.