Op stedentrip naar Berlijn

Berlijn is dé bestemming om een leuke reis te maken, die niet te ver weg van huis gaat. TravelBird.nl organiseert stedentrips naar Berlijn, zowel voor reislustige mensen die al eerder in Berlijn zijn geweest, als voor mensen die deze stad nog nooit bezocht hebben. In Berlijn is van alles te doen en het leuke is, binnen enkele uren sta je al in het hart van deze veelzijdige stad.

Berlijnse muur

Berlijn is een veelzijdige stad waar heel veel te zien is


Reizigers die via TravelBird Berlijn willen bezoeken, kunnen bijvoorbeeld vanaf Schiphol met de trein reizen. Een hotel waar onze redactie een keer is verbleven is het Art’otel Berlijn Mitte, het exclusieve aan dit hotel is dat deze in het teken staat van Georg Baselitxm. De werken van deze bekende Duitse kunstenaar zijn in de bar, lobby en het restaurant te bewonderen en zelfs in de hotelkamers. TravelBird heeft mooie aanbiedingen om in dit hotel te overnachten.

Mitte is een wijk die erg populair is in Berlijn en heeft veel leuke lunch- en eettentjes. Chefetage is zeer geschikt om gezellig en stijlvol te genieten van een heerlijke lunch. Ook kun je in deze wijk fantastisch winkelen.

Nachtleven

Berlijn heeft een indrukwekkend nachtleven. Wanneer je ‘s avonds nog niet moe bent, kun je je goed vermaken in de vele uitgaansgelegenheden die Berlijn rijk is. Bekijk snel de aanbiedingen van www.travelbird.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Berlijn

 

Reviews lezen over Berlijn

Meer informatie over Berlijn vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Berlijn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Berlijn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.