Wandelroute van het jaar

Wandelroute van het jaar

Welke route mag volgens jou niet ontbreken op de kandidatenlijst voor de uitverkiezing van de ‘Wandelroute van het Jaar 2013’? Geef je mening en draag jouw favoriete route voor bij de jury van de Wandeltrofee. Tijdens de 9e Fiets en Wandelbeurs op 9 januari 2013, wordt deze prestigieuze onderscheiding in de Amsterdam RAI voor de vierde keer uitgereikt

Breng je stem uit op de mooiste fietsroute van het jaar

Publicaties over routes

In aanmerking komen Nederlandstalige publicaties over routes die tussen 1 oktober 2011 en 1 oktober 2012 zijn verschenen. Het gaat daarbij niet alleen om gedrukte media als gidsen, brochures of folders, maar ook om websites en apps. Voorwaarde is wel dat de publicatie voor een breed publiek beschikbaar is.

Grondgebied

Verder dienen de routes voor het grootste deel over Nederlands of Vlaams grondgebied te lopen. De jury beoordeelt de inzendingen onder andere op het gebied van markering, exclusiviteit voor wandelaars, afwisseling, originaliteit en eventuele thematische opzet. Zowel publicaties waarin meerdere dagwandelingen zijn opgenomen als gidsen waarin meerdaagse tochten met minimaal drie etappes worden beschreven, kunnen meedingen naar de trofee.

Fiets en Wandelbeurs

De Wandeltrofee is een initiatief van de Fiets en Wandelbeurs, die hiermee het wandelen in binnen- en buitenland wil stimuleren. Aanmelden voor de uitverkiezing kan tot 1 november 2012 bij de secretaris van de jury: Joost Vermeulen, M 06–53516856, Postbus 59377, 1040 KJ Amsterdam of via www.fietsenwandelbeurs.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.