Winter Utrecht

Winter Utrecht

Vanaf 17 november 2012 tot 13 januari 2013 vindt de eerste editie plaats van ‘Winter Utrecht’, een nieuw initiatief waarin alle winterevenementen in Utrecht met elkaar samenwerken. Door het grote aanbod van uiteenlopende activiteiten in de winterperiode te bundelen zijn bezoekers en bewoners beter op de hoogte. De initiatiefnemers vragen evenementenorganisatoren hun evenement uiterlijk 8 oktober aan te melden.

Utrecht heeft in de winter heel veel te bieden

Winterevenementen

Winter Utrecht gaat in het derde weekend van november van start met de traditionele intocht van Sinterklaas en het 22e Smartlappenfestival.

Deze zomer bleek dat veel partijen ontzettend enthousiast zijn over het idee om de winterevenementen samen te brengen onder één noemer en zo een einde te maken aan de versplintering.

aldus bedenker Michiel van der Schaaf van Utrecht Marketing.

Veelzijdig winterfestival

Door praktische informatie op een overzichtelijke en originele manier aan te bieden wordt de bezoeker gestimuleerd om tijdens de winter op pad te gaan. Erg leuk, want Utrecht heeft in de winter heel veel te bieden. En ook nodig want de laatste maanden van het jaar zijn economisch gezien ontzettend belangrijk voor de stad. Dus hebben we het initiatief genomen om al het leuks dat onze bijzondere stad tussen de aankomst van de Sint en de Nieuwjaarsduik biedt te bundelen in één programma. Zo ontstaat een veelzijdig winterfestival met ontzettend veel leuke activiteiten voor iedereen. Of je nu geïnteresseerd bent in schaatsen, museumbezoek, winkelen, muziek of gewoon lekker uit eten wilt: je vindt alles in Winter Utrecht.

Aanmelden evenementen

Organisatoren die tussen 17 november en 13 januari a.s. een activiteit of evenement in Utrecht organiseren, kunnen zich tot 8 oktober a.s. aanmelden voor gratis opname aan Winter Utrecht via marketing@toerisme-utrecht.nl. Verdere gegevens over de programmering worden begin november bekend gemaakt.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Utrecht

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Utrecht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.