Fashion Week in Cardiff

Fashion Week in Cardiff

The Cardiff Fashion Week vindt 22 tot 28 oktober 2012 plaats in de hoofdstad van Wales. Cardiff is een populair Brits shoppingmekka. Event manager Clare Birt vindt dat het de hoogste tijd is. Cardiff heeft een uitgebreid modeaanbod en behoort tot de top 6 shopping bestemmingen van het Verenigd Koninkrijk.

In Cardiff vindt de populaire Fashion Week plaats

Fashion

Het evenement zet het hele stadscentrum in het teken van fashion. Met een programma vol activiteiten, entertainment en evenementen markeert de Fashion week wat Cardiff fashionistas te bieden heeft. Het programma bestaat uit modeshows, live fotoshoots, make overs, recepties, promoties, prijsuitreikingen en een high-tea met champagne waarbij schoonheid en huidverzorging gedemonstreerd wordt. 
Geïnteresseerden kunnen voor het laatste nieuws terecht op bij de Cardiff Fashion Week facebook, Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ins en outs.

Populaire shopping bestemming

Cardiff viert tijdens de Fashion week de status van toonaangevende winkelbestemming in het Verenigd Koninkrijk. De stijlvolle stad biedt een groot scala aan winkels, van unieke Victoriaanse Arcades en markten tot aan het nieuwe Sint-Davids winkelcentrum. Tussen 2009 en 2011 is het aantal hoofdstedelijke bezoekers gestegen van 26 miljoen naar 48 miljoen, een bijna-verdubbeling in slechts 24 maanden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Cardiff

 

Reviews lezen over Cardiff

Meer informatie over Cardiff vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Cardiff. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Cardiff

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.