Prachtig Noorderlicht met Laplication app

Prachtig Noorderlicht met Laplication app

Fins Lapland en Noord-Finland zijn berucht om het prachtige Noorderlicht dat de hemel spectaculair oplicht in de poolgebieden. Lapland – The North of Finland marketingcampagne lanceert de nieuwe innovatieve mobiele applicatie: Laplication. Laplication maakt gebruik van augmented reality en zorgt ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om altijd en overal het magische Noorderlicht te ervaren

Creatieve uitlaatklep, reisgids én galerie

“Het Noorderlicht is 200 nachten per jaar zichtbaar in Fins Lapland. Deze bijzondere ervaring delen we graag met de rest van de wereld. Laplication is een nieuwe, innovatieve tool om prachtige natuurverschijnselen zoals het Noorderlicht te ervaren, ongeacht je locatie. Daarnaast is het een creatieve uitlaatklep waar je veel plezier aan beleeft.

Hanna-Mari Talvensari, de Marketing Director van de Lapland – North of Finland campagne:

Reizigers kunnen deze app gebruiken als een reisgids maar het beschikt ook over adembenemend foto- en videomateriaal van het land van extremen.

Ervaar het magische Noorderlicht met Laplication

Hoe het werkt

Met de Laplication is het spectaculaire Noorderlicht te zien op je telefoonscherm door de telefoon omhoog te draaien. Tegelijkertijd wordt het beeld op je telefoon omgetoverd tot de Lapse lucht. Op deze manier kunnen de wonderen van het Noorderlicht altijd en overal worden ervaren. Wanneer de telefoon weer horizontal wordt gehouden, keert het beeld terug naar de normale stand.

Laplify je leven

Met de ‘Laplify your life’ tool maak of gebruik je een eigen foto die je vervolgens helemaal kunt ‘Laplifyen’ met een Laps fotobewerking systeem. Kies bijvoorbeeld voor de filters Northern Lights, Midnight Sun, Ice, Autumn of Christmas en voeg Lapse elementen toe, zoals een rendiergewei, sneeuwscooter of sneeuwvlokken. Alle beelden worden automatisch opgeslagen in je eigen fotoalbum. De gemakkelijke interface maakt het mogelijk de foto’s te delen op Facebook.

Snelle feitjes

  • De gratis Laplication app is te downloaden in de App Store.
  • De Laplication kan ook in offline modus worden gebruikt, wifi of 3G is niet nodig.
  • Laplication werkt met iPhone en iPad via iOS 5.0
  • De Laplication heeft twee taalversies: Engels en Russisch.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Finland

 

Reviews lezen over Finland

Meer informatie over Finland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Finland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Finland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.