Sunsail voegt nieuwe bestemming Palma, Mallorca toe

Sunsail opent een nieuwe zeilbestemming in Palma op het eiland Mallorca. Deze nieuwe bestemming zal in maart 2013 worden geopend en biedt de mogelijkheid tot het huren van een jacht met schipper of bareboat zeilen. Het gaat om een fantastisch zeilgebied in de buurt van de Balearen; Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera, welke allemaal op zeilafstand liggen.

Aanvulling aanbod

Cheryll Powell, COO van Sunsail;

de nieuwe basis in Palma is een fantastische aanvulling op ons aanbod in de Middellandse Zee. De Balearen zijn ideaal voor zeilen in de zomer met perfecte zeilcondities en de eilanden Ibiza, Menorca en Formentera zijn te bereiken vanaf onze basis!

Vissershaventjes

De nieuwe Sunsail basis ligt in de haven van Palma in de Marina Naviera Balear, een korte wandeling van de oude stad van Palma. De oude stad staat bekend om de imposante kathedraal en de bijzondere architectuur. Mallorca heeft veel levendige vissershaventjes zoals Andraitx, Soller, Porto Cristo, Cala d’Or of Puerto Deportivo. Naast vissershaventjes biedt Mallorca ook prachtige baaien, perfect om te ankeren, met gouden stranden.

Sunsail opent zeilgebied Palma naast de Ballearen

Iwan Kip, Distribution Manager van Sunsail Nederland:

Palma is de beste vertrekhaven voor een charter om alle geheimen van de Balearen te ontdekken. Met het prachtige Cabrera National Park met sublieme snorkel- en duikmogelijkheden op nog geen halve dag zeilen. De Balearen heeft voor ieder wat wils, de zeilers kunnen koers zetten naar de chique party eilanden Ibiza en Formentera of richting het rustigere eiland Menorca, elk eiland heeft zijn eigen unieke cultuur en keuken.

Mogelijkheden

De vloot van Sunsail Palma start met de Sunsail 41 en de revolutionaire nieuwe catamaran, de Sunsail 444. De klanten kunnen dus kiezen uit een monohull of onze laatste awardwinnende catamaran voor hun zeilvakantie. Ook is een schipper per dag bij te huren.

Onze redactrice Inge op de HISWA 2012 bij Sunsail

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Mallorca

 

Reviews lezen over Mallorca

Meer informatie over Mallorca vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Mallorca. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Mallorca

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.