Prachtige vakantiehuizen op Aruba

Prachtige vakantiehuizen op Aruba, ‘One Happy Island’

De vraag naar particuliere vakantiehuizen op bijzondere locaties nemen toe en daarom breidt de reisorganisatie Aan Zee het aanbod uit. Vanwege de grote successen van Aan Zee, BonaireXL, The Bali Book, CuraçaoXL, wordt het aanbod van de ABC eilanden nu compleet gemaakt met ArubaXL. De website heeft een selectie gemaakt van de meest bijzondere vakantiehuizen op de mooiste plekken van het eiland, dat hierom ook wel de ‘parel van de Caribbean’ wordt genoemd.

Strand, stad of golfbaan


Een super-de-luxe villa aan een van de mooiste stranden ter wereld, een appartement in Amerikaanse stijl, een parel midden op de beroemde 18-holes golfbaan ‘Tierra del Sol’ of een villa in Oranjestad met een groot zwembad. Het aanbod van ArubaXL is breed en bestaat uit accommodaties in verschillende stijlen en prijsklassen. Van huizen voor vier personen tot villa’s met ruimte voor groepen van maximaal 12 personen. Je kunt vrijblijvend een optie op een huis nemen, om bijvoorbeeld in alle rust vliegtickets te kunnen uitzoeken. Een villa van ArubaXL boek je al vanaf € 625 per week.

Huur een villa aan een van de mooiste stranden van Aruba

One Happy Island

Aruba is ongeveer zo groot als Texel, dus de huizen vormen een goede basis om het eiland te verkennen. ‘One Happy Island’ staat te lezen op alle nummerplaten van het gemotoriseerde verkeer en die naam doet Aruba eer aan. Op Aruba speelt het leven zich voornamelijk buiten af en de meeste huizen beschikken over grote tuinen met het veelvoorkomende Aloë Vera, bomen voor beschutting en cactussen. 
Voor meer informatie zie www.arubaxl.com of bezoek Aan Zee tijdens de 50PlusBeurs (Hal 7 stand 32) van 11 t/m 15 september, Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Aruba

Reviews lezen over Aruba

Meer informatie over Aruba vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Aruba. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Aruba

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.