Indrukwekkend Spirit of Winter bij Paleis Het Loo

Indrukwekkend Spirit of Winter bij Paleis Het Loo

Bij Paleis Het Loo in Apeldoorn wordt van 14 t/m 18 november 2012 voor de vijfde maal de ‘Spirit of Winter’-fair georganiseerd. Tijdens de Spirit of Winter wordt een presentatie van circa honderd bedrijven gehouden. Prachtige winterse schikkingen van bloembinders, stands met antieke meubels, woonaccessoires en chique gedekte tafels met glaswerk, zilver en serviezen tonen hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. Daarnaast vinden er modeshows plaats en kunt u genieten van gezellige livemuziek op de achtergrond.

Paleis het Loo

Het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. Het paleis ademt de sfeer en historie van de Koninklijke Familie. Het was het lievelingspaleis van koning-stadhouder Willem III en koningin Wilhelmina. Dwalen door de intieme vertrekken, de tuinen en het park, is een heel bijzondere ervaring. De fraai ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes.

Een entreebewijs voor de ‘Spirit of Winter’-fair geeft tevens toegang tot het paleis.
Voor meer informatie: www.spiritofwinter.nl


Meer informatie bij de VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.