In Rotterdam heeft Grandcafé Prachtig het beste terras

In Rotterdam heeft Grandcafé Prachtig het beste terras

Het in Rotterdam geloceerde Grandcafé Prachtig heeft het beste terras. Op maandag 2 juli 2012 werd in Strandpaviljoen Paal10 in Ouddorp voor de vijfde keer de Misset Terras Top 100 gepresenteerd. Hierin staan de beste terrassen van dit moment.


 

Beste terras van Rotterdam

Het terras van Grandcafé Prachtig in Rotterdam aan de Maas werd in deze lijst beoordeeld als beste terras van Rotterdam. Het robuuste terras is de plek om te genieten met subliem uitzicht op de skyline van de Maasstad. Je geniet er heerlijk van een drankje, uitgebreide lunch, diner én stadsbarbecue. Meer dan zeshonderd horeca bedrijven schreven zich in om een plaats te bemachtigen op de belangrijke ranglijst, welke tot stand kwam op basis van omzetcijfers, sfeer en kwaliteit van het bezoek door diverse mystery guests. Op de Nederlandse landelijke ranglijst stond Grandcafé Prachtig op de 17e plek.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.