Uit collectie Aviodrome in Lelystad zijn 300 helikopters verdwenen

Uit collectie Aviodrome in Lelystad zijn 300 helikopters verdwenen

Uit het Aviodrome in Lelystad zijn woensdagochtend 15 augustus 300 helikopters verdwenen. De helikopters zijn inmiddels gesignaleerd in de omgeving Zwolle, Utrecht en Lelystad. Aviodrome roept op om de helikopters te traceren. Iedereen die een helikopter vindt, krijgt gratis toegang tot Luchtvaart Themapark Aviodrome Lelystad en één van de vinders maakt zelfs kans om een échte helikoptervlucht te winnen.

Tweet #heligevonden

Degene die Aviodrome op de meest creatieve manier laat weten dat hij of zij één van de 300 helikopters heeft gevonden maakt kans op een echte helikoptervlucht. De gelukkige vinders worden gevraagd om met #heligevonden op social media hun bijzondere vondst te delen. Vrijdag 17 augustus vertrekt de vlucht met prijswinnaar.

De overige 299 gevonden helikopters kunnen tot en met 31 december 2012 in worden geleverd voor een gratis toegangskaartje.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.