In Alkmaar kun je hip overnachten

In Alkmaar kun je hip overnachten

In Alkmaar, de Kaasstad van Nederland kun je overnachten in een kasteel. Little Castle is een van de vakantiewoningen van Aan Zee. Dit unieke, kleurrijke kasteeltje staat aan de rand van de oude binnenstad van Alkmaar en kijkt uit op de Singel. Je kunt hier heerlijk overnachten en genieten van een prinsheerlijke vakantie in eigen land.

Little Castle in Alkmaar

Little Castle bestaat uit twee appartementen voor 2 tot 4 personen. Appartement 1 bevindt zich op de 1e etage en appartement 2 bevindt zich op de 2e en 3e etage. De appartementen kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor een groter gezelschap. De ruimten zijn voorzien van oorspronkelijke details zoals hoge plafonds, houten balken en kleine raampjes, gecombineerd met een hippe inrichting. Vanaf 430 euro verblijf je een week met 2 personen in het kasteeltje van Aan Zee.


Alkmaar, Kaasstad

Alkmaar, wereldwijd bekend als dé Hollandse Kaasstad heeft voor ieder wat wils. Naast talloze winkels en een groot aanbod aan horecagelegenheden heeft de stad een historisch centrum met karakteristieke oude grachten, hofjes en monumenten. Moe geworden van het stadsleven en even lekker uitwaaien? Het strand van Egmond of Bergen is makkelijk te bereiken.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Alkmaar

 

Reviews lezen over Alkmaar

Meer informatie over Alkmaar vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Alkmaar. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Alkmaar

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.