Avonturenpark Hellendoorn heeft stuntshow van Excalibur

Avonturenpark Hellendoorn heeft stuntshow van Excalibur

Avonturenpark Hellendoorn heeft haar bezoekers op zaterdag 21 juli 2012 laten genieten van de eerste officiële stuntshow Excalibur van dit seizoen. De show was een compleet spektakel mede door het prachtige zomerweer. De stuntshow Excalibur is elke dag tot en met 2 september 2012 te zien in Avonturenpark Hellendoorn

Stuntshow Excalibur in Avonturenpark Hellendoorn

Vanaf 14 juli 2012 was er al druk gerepeteerd met publiek. En op zaterdag 21 juli 2012 was het dan zover, toen werd de eerste officiële stuntshow Excalibur van dit seizoen gespeeld in Avonturenpark Hellendoorn. De stoere ridders te paarden stonden zaterdag in de zon te trappelen om een nieuwe editie van de waanzinnige show neer te zetten in Avonturenpark Hellendoorn en jong en oud te verleiden met dit meespelende verhaal. Koop je kaarten voor Hellendoorn.


Stuntshow Excalibur het verhaal

Stuntshow Excalibur vertelt het verhaal van twee kinderen die op zoek zijn naar avontuur en in hun zoektocht stuiten op een ruïne van een oud kasteel. Waar het verhaal van Excalibur weer tot leven komt. Excalibur weet jong en oud te vast te houden met de stoere ridders en hun paarden die klaar staan voor een nieuw avontuur.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.