Paleis het Loo houdt prinse(sse)dagen

Paleis het Loo houdt prinse(sse)dagen

Op Paleis het Loo wordt op de dinsdagen 24 juli, 31 juli, 7 augustus en 16 oktober 2012 ‘Prinsen- en Prinsessendag’ gehouden. Kinderen mogen verkleed naar Paleis het Loo komen, waar ze zich kunnen laten schminken als een echte prins of prinses en plaats kunnen nemen op een echte Koninklijke troon. In en rondom het paleis worden speurtochten gehouden en het poppentheater speelt een leuke voorstelling voor alle leeftijden.

Prinsessendagen

Speciaal tijdens de zomer- en herfstvakantie worden er op vier dinsdagen op Het Loo ‘Prinsessendagen’ georganiseerd, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, kunnen een eigen kroon versieren, een speurtocht volgen en een voorstelling van het poppentheater bijwonen. Voor al deze extra activiteiten tezamen wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (wel in combinatie met een geldig entreebewijs).


Paardentram

Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen, waarbij je met een hoofdtelefoon op langs de paleiskamers loopt en luistert naar een spannend verhaal over het paleis en zijn bewoners. Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Deelname Prinse(sse)ndag:

De kosten bedragen slechts € 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen (maximaal 4 kinderen t/m 5 jaar per 1 betalende volwassene. Vanaf vijfde kind € 4,00 extra per kind). Aanmelding deelname niet nodig.

Meer informatie bij de VVV in Apeldoorn

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.