Twente Landgoed van Nederland-App

Twente Landgoed van Nederland-App

In Twente wordt aanstaande zondag 15 juli de Landgoed van Nederland’-App gelanceerd. Deze app wordt gelanceerd door het Twents Bureau voor Toerisme tijdens het paarden-topsportevenement CSI Twente in Geesteren. Voorafgaand aan de start van de Grote Prijs van Twente wordt de App in het stadion officieel gelanceerd door Theo Rietkerk van de provincie Overijssel, Gert-Jan Oplaat en directrive van het Twents Bureau voor Toerisme Anna Waanders.
Het evenement kan net zoals de lancering live gevolgd worden op internet.

App met highlights van Twente

De App, geschikt voor Android en Apple, toont de highlights van Twente met toeristische informatie, interessante uittips, lifestyle, bezienswaardigheden, arrangementen, fiets- en wandelmogelijkheden, de topsportevenementen, VVV’s en overnachtingsmogelijkheden: hotels (Hotel Overleg Twente), campings- en bungalowparken (CBOT) en bed & breakfast (Twentelogies).


De Twentse paardentraditie beleven

De App wordt als onderdeel van de totale promotiecampagne ‘Twente. Landgoed van Nederland’ in diverse media en op verschillende beurzen onder de aandacht gebracht. En is voor smartphone of iPad gratis te downloaden in de app-stores voor Apple en Android. Bezoekers van het CSI Twente kunnen dit weekend door het downloaden van de ‘Landgoed van Nederland’-App een gratis weekendje Twente winnen.

Behalve de App is voor de iPad tevens een digitaal bladerbare versie van het magazine ‘Landgoed’ beschikbaar. In dit magazine o.a. een interview met topruiter Gert-Jan Bruggink over de sterke band tussen Twente en de paardensport. Samen met de organisatie van CSI Twente, het TBT en enkele hoteliers bedacht hij een manier om de bezoekers van het CSI Twente de Twentse paardentraditie te laten beleven: een tweedaags arrangement met exclusieve rondleiding over zijn stoeterij in De Lutte.

Topsport en Toerisme in Twente

Net als een week eerder bij de Triathlon Holten staat ook komend weekend het CSI Twente volledig in het teken van de naderende Olympische Spelen. Bezoekers uit binnen- en buitenland worden verwacht en krijgen rondom het topsportevenement een interessant programma aangeboden. In nauwe samenwerking met het TBT zijn ondermeer dag- en meerdaagse arrangementen ontwikkeld, waarbij zoals gezegd o.a. de stoeterij van Gert-Jan Bruggink kan worden bezocht.

Gezamenlijk zetten de Twentse topsportevenementen en het TBT zich in voor de promotie van de streek. Behalve het CSI Twente en de Triathlon Holten zijn dat de FBK-Games Hengelo, de Enschede Marathon en de Military Boekelo. Om hun bekendheid te vergroten en het meerdaags verblijf te stimuleren hebben de topsportevenementen er voor gekozen zich aan te sluiten bij de landelijke promotiecampagne van het TBT en de positionering ‘Twente. Landgoed van Nederland’. Tijdens het CSI Twente zijn diverse uitingen terug te vinden van ‘Twente. Landgoed van Nederland’: zichtbaarheid binnen en buiten de regio. De topsportevenementen zijn samen goed voor de inzet van bijna 4000 vrijwilligers, ruim 15.000 deelnemers en meer dan 225.000 toeschouwers.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Twente

 

Reviews lezen over Twente

Meer informatie over Twente vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Twente. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Twente

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.