Hellendoorn wordt omgetoverd tot Heksendoorn

Hellendoorn wordt omgetoverd tot Heksendoorn

Avonturenpark Hellendoorn organiseert van 13 oktober t/m 28 oktober 2012 net als elk jaar het spannende Heksendoorn. Het park wordt voor twee weken omgetoverd tot een domein van heksen en andere enge figuren. In het Avonturenpark Hellendoorn geniet je van diverse avontuurlijke attracties waaronder De Rioolrat en het nieuwe spookhuis. Dit jaar kunnen hun bezoekers hun hart ophalen en verschijnt er een nieuw figuur in het park tijdens Heksendoorn.

Nieuw Spookhuis: Châteaux Lumière

Al sinds eeuwen is Châteaux Lumière in het bezit van de familie van Roderick en Madelin. De laatste tijd gebeuren er echter rare dingen. Roderick heeft een oude jeugdvriend uitgenodigd om het mysterie op te lossen. Maar dan gebeurt er iets wat niemand aan heeft zien komen…. Durf jij het aan om Châteaux Lumière te bezoeken? Het spookhuis is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.


 

Opperheks

Het nieuws dat Heksendoorn wederom van start gaat in Avonturenpark Hellendoorn gaat als een lopend vuurtje. Met de komst van de nieuwe editie Heksendoorn heeft een nieuwe, onbekende heks Avonturenpark Hellendoorn verkozen tot haar nieuwe woonplaats. Waar ze vandaan komt weet ze niet, noch hoe ze heet of hoe ze in het park terecht is gekomen. Gelukkig hebben de kinderen van Nederland geholpen haar identiteit terug te vinden en op zaterdag 13 oktober 2012 wordt ze officieel ingeschreven als inwoonster van de Gemeente Hellendoorn. En ook met een baantje zit het goed: tijdens Heksendoorn krijgt ze als opperheks de leiding over het park. Als dat maar goed gaat…

Attracties

De attracties zijn extra spannend tijdens Heksendoorn. Heksen en hun ratten nemen de achtbaan over om jouw griezel-skills te testen! Voor de kleine kinderen is ook volop plezier te beleven tijdens Heksendoorn. De kleintjes beleven met de vrolijke vogelverschrikkers spannende avonturen in Dreumesland.

Kareltje & Jasmijn en de Kleurloze Herfst

Laat je meeslepen door de spannende familieshow Kareltje & Jasmijn en de Kleurloze Herfst in het Gouden Theater Paleis. Jong en oud geniet en doet mee met de indrukwekkende show.

Durf jij het aan in het donker?

Op 20 en 27 oktober 2012 kun je extra lang griezelen in Avonturenpark Hellendoorn, want dan is het park geopend tot 21:00 uur. Je kan tot 20:30 uur in je favoriete attracties stappen en de avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur. Kom je na 15:00 uur naar het park dan kun je extra voordelig op avontuur. Je krijgt dan € 5,00 korting p.p. op de reguliere entreeprijs aan de kassa van het park.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.