Brabantse Landgoed de Biestheuvel

Brabantse Landgoed de Biestheuvel

Het Brabantse Landgoed de Biestheuvel heeft weer verschillende nieuwe activiteiten. Naast het huidige aanbod van paintballen, quad-rijden, klompengolf en boogschieten heeft Landgoed de Biestheuvel in de Brabantse Kempen diverse nieuwe activiteiten. Zo kunt u er lopen op het water in de nieuwe waterbal of oud-Japans sumoworstelen op zijn Brabants.

Zorbbal

Heeft u altijd al gedacht hoe zou een hamster zich voelen en wilt u ervaren hoe dat is? Kom dan snel naar ons Landgoed en probeer de Zorbbal uit. Spring erin en ervaar hoe het is om een parcours af te leggen in een bal.


 

Waterbal (Zwemdiploma vereist)

Kruip door een gat van zo’n 70 cm in een grote ballon die daarna gevuld wordt door een blower met verse zuurstof. De ballon wordt afgesloten met een waterdichte ritssluiting waardoor u vervolgens over het water kunt lopen, dobberen, of voor de sportievelingen, een wedstrijdje kan houden.

Bumperbal

Ga uit je dak met onze nieuwste activiteit, de bumperballen! Trek de reusachtige ballon aan en spring, loop, bump of val zonder iets te voelen. Niet alleen geweldig om te doen, maar ook nog eens leuk om te zien. Bump tegenstanders, vrienden en collega’s of doe een wedstrijdje wie het snelst aan de overkant is.

Sumoworstelen

Je tegenstander ziet er angstaanjagend sterk uit met zijn dikke lijf. Maar schijn bedriegt: hij draagt een schuimrubberen pak, net als jij. Zwaarlijvige Japanners gaan de strijd met elkaar aan: wie werkt bij het sumo worstelen de tegenstander als eerste tegen de grond of buiten de ring?

Naast deze nieuwe activiteiten heeft Landgoed de Biestheuvel een uitgebreid aanbod aan outdooractiviteiten en workshops voor ieder wat wils! Kijk voor meer informatie op www.biestheuvel.nl!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar [locatie]. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Landgoed de Biestheuvel

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.