Tijdens Drentse Fiets 4Daagse gratis ambachtelijk roomijs

Tijdens Drentse Fiets 4Daagse gratis ambachtelijk roomijs

Tijdens de Drentse Fiets 4Daagse deelt ambachtelijk ijsbereider Dickninghe uit Rogat gratis ambachtelijk roomijs uit. Alle deelnemers van de Drentse Fiets 4Daagse mogen proeven van dit heerlijke ambachtelijke roomijs
Dickninghe ijs op fiets4daagse Drenthe

Ambachtelijk roomijs

In de nabijheid van het fraaie en eeuwenoude landgoed Dickninghe in Rogat maakt de uit Staphorst afkomstige familie Koster heerlijk ambachtelijk roomijs. Met haar toegewijde team wordt rechtstreeks van de boerderij ouderwets lekker roomijs gemaakt met als basis verse melk en natuurlijke ingrediënten. Het roomijs wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en natuurlijke grondstoffen op basis van unieke en eigen recepten. Het ijs wordt bereid op ambachtelijke en authentieke wijze en dat proef je.Geen zin om naar Drenthe te gaan maar wel zin in ambachtelijk roomijs in Zutphen? Bezoek dan Bonbon atelier Janson voor bonbons en ambachtelijk ijs.

IJs voor iedere deelnemer

Tijdens de Drentse Fiets 4Daagse kan iedere deelnemer genieten van dit heerlijk ambachtelijke ijs, op vertoon van zijn/haar deelnemersboekje. Elke dag wordt er ijs uitgedeeld vanuit verschillende startplaatsen. Dat wordt smullen!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.