Camping Le Chêne Gris bij Parijs ontvangt 4 sterren

Camping Le Chêne Gris bij Parijs ontvangt 4 sterren

Nabij Parijs heeft Camping Le Chêne Gris dankzij grote verbeteringen vier sterren ontvangen. Voorheen had de camping drie sterren. Het Franse bureau Headlight Audit heeft de keuring uitgevoerd. Onder andere het sanitair, zwembad en restaurant zijn door de camping stevig aangepakt en de staanplaatsen zijn aangepast naar de vereiste grootte en kwaliteit.
Camping nabij Parijs 4 sterren

Diverse activiteiten op de camping bij Parijs

De camping en de faciliteiten zijn veel verbeterd ten opzichte van het afgelopen jaar. Zo is het sanitair uitgebreid met een tweede locatie en is al het sanitair nu verwarmd. De staanplaatsen zijn opnieuw ingedeeld conform de gevraagde standaard en door deze verbeteringen is de camping nu ook aantrekkelijker voor kampeerders met een eigen tent of caravan. Verder is er gezorgd voor meer vermaak op de camping door de plaatsing van een tweede speeltuin en een jeu de boules baan, naast de animatie gedurende het gehele seizoen.

 

Uitgebreid restaurant

Door deze verbeterde faciliteiten is het nu nog aangenamer om op deze camping nabij Parijs te vertoeven. Hier is ook op ingespeeld door het restaurant opnieuw in te richten en decoreren, waarnaast de menukaart is uitgebreid en de keuken geheel voorzien is van de nieuwste apparatuur. De terrassen bij de bar en het restaurant zijn vergroot en de verwarming van het zwembad is verbeterd.

Sterrenklassering

De sterrenklassering is volgend de Franse wettelijke normen en de schaal hiervan gaat van één tot vijf. Het doel is om een vijf sterren camping te worden. Erwin Merkx, directeur Iris Parc, geeft aan:

We zijn trots dat de camping vier sterren heeft ontvangen. Het harde werk wordt op deze manier beloond. Ons doel is om uiteindelijk een vijf sterren camping te worden. We zijn daarom altijd op zoek naar verbeteringen.

Iris Parc

Camping Le Chêne Gris is een onderdeel van de keten Iris Parc. Naast de camping bij Parijs zijn ook de campings Le Château de Galaure (Drôme) en Le Grand Dague (Dordogne) onderdeel van Iris Parc. Het doel van Iris Parc is om van elke camping een vijf sterren camping te maken.

Het laatste nieuws en foto’s zijn te vinden op Facebook.com/CampingLeCheneGris

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Camping Le Chêne Gris

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.