Ontdek Zwitserland met gratis iPhone en iPad Apps

Ontdek Zwitserland met gratis iPhone en iPad apps

Op vakantie naar Zwitserland? Neemt u liever geen kilo’s brochures mee? Download dan de handige Zwitserlandinfo App op je iPhone of iPad. Hiermee bent u op vakantie van alle informatie voorzien of u beleeft thuis alvast de voorpret van de mooie reis naar Zwitserland.
Zwitserland iPhone App

Zwitserland toerisme

Zwemweer, evenementen, wandelingen, topbelevenissen, noem maar op. Zwitserland Toerisme biedt de zomertoerist een heel scala aan gratis iPhone apps. Nieuw is de iPad app MySwitzerland, waarin de e-brochures Bergen en meren, Citybreaks en Top 100 experiences zijn opgenomen. Zojuist gelanceerd is de gratis iPhone app van SwitzerlandMobility, het netwerk met de mooiste routes in heel Zwitserland voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, skaters en kanoërs.


 

De beste zwemplekken in Zwitserland

Met de iPhone app Zwemweer vind je meer dan 250 zwemplekken in Zwitserland en kun je zoeken naar de dichtstbijzijnde. Binnenbaden, buitenbaden, baden in meer of rivier, met bijbehorende sport- en spelmogelijkheden. En -niet onbelangrijk- met actuele watertemperaturen.

Swiss Hike

32 Topwandelingen, van makkelijk tot moeilijk, van enkele uren tot een hele dag. Die zijn te vinden op de iPhone app Swiss Hike, met beschrijving van karakter of thema, hoogteprofiel, wandelduur, aansluiting op openbaar vervoer en een officiële topografische kaart schaal 1:25.000. En met eet- en drinkgelegenheden onderweg.

CityGuide

Geen wandelaar, maar een stedenbezoeker? De iPhone app CityGuide neemt je mee langs alle bezienswaardigheden van 8 grote Zwitserse steden en geeft tips voor shopping, excursies, overnachten, eten en drinken en uitgaan. En helpt je de weg te vinden, want je kunt ook op straatnaam zoeken en de betrokken locatie op de kaart zien.

Nieuw: iPad app MySwitzerland

Drie e-brochures verenigd in de gratis iPad app MySwitzerland die je per regio of thema de mooiste plekjes van Zwitserland laten zien en tips geven hoe en waarheen te reizen: Bergen en meren, Citybreaks en Top 100 experiences.

Nieuw: iPhone app SwitzerlandMobility

SwitzerlandMobility is het landelijke, uniform bewegwijzerde routenet van de mooiste wandel-, fiets-, mountainbike-, skate- en kanotochten in Zwitserland. Daaromheen is een servicenetwerk opgebouwd van accommodaties/packages, verhuurmogelijkheden en openbaar vervoer. Behalve (deel)gidsen en een interactieve website is er nu ook de gratis iPhone app voor het hele netwerk, apart voor elke sport.

Meer informatie

Alle genoemde iPhone en iPad apps zijn gratis te downloaden via de Apple App Store. Kijk voor een overzicht van de apps van Zwitserland Toerisme en partners op www.MySwitzerland.com/mobiel en MySwitzerland iPad app.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zwitserland

 

Reviews lezen over Zwitserland

Meer informatie over Zwitserland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zwitserland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zwitserland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.