Op Rotterdamse wateren een zomerse picknick

Zomerse picknick op Rotterdamse wateren

Rotterdam biedt alles voor een boottochtje op een zonnige zomerse dag. Bij zo’n boottocht op de Rotterdamse binnenwateren hoort natuurlijk een goed gevulde mand met lekker eten. De Picknick Company biedt deze zomer alles voor een bijzondere picknick op het water, met daarbij sloephuur voor een dagdeel. Een privé-kapitein brengt de matrozen vanaf de Kralingse Plas naar onontdekte Rotterdamse plaatsen die alleen per boot te bereiken zijn. Of het nu boottocht op de idyllische Rottemeren wordt of een stadse tour richting Delfshaven, met een mand vol heerlijk eten wordt het zeker weten een dagje uit uit om nooit meer te vergeten.
Rotterdamse boottocht en picknick

Rotterdamse Picknick op het water

Tijdens de zonnige zomer rukken stedelingen massaal uit naar het park met hun mandje eten en geruit kleed onder de arm. Een picknick op het water, met de Rotterdamse Skyline als achtergronddécor, geeft net dat beetje extra om vrienden, familie of geliefden extra te verrassen. De boot waarmee gevaren wordt, heeft ruimte voor vijftien mensen. Het is een oude reddingssloep die volledig is gerenoveerd en door zijn roze kleur een opvallende verschijning is op het water. Feestgangers hoeven niet zelf te varen, er is een schipper aan boord. De Picknick Company heeft voor de dobberende picknick speciale manden samengesteld voor elk moment van de dag. Zo kan er genoten worden van een heerlijke lunch met onder meer hartige taart, muffins en picknickbrood, maar ook voor later in de middag is er een mand samengesteld met verschillende tapas, frittata en crème Catalane. De drank – wijn, fris en andere vloeibare versnaperingen – is bij de picknick inbegrepen. De varende picknick is leuk voor allerlei events, denk bijvoorbeeld aan vrijgezellenparty’s, babyshowers, verjaardagen en familiefeestjes. Wie na de boottocht nog niet naar huis wil, kan nagenieten bij Café Restaurant De Tuin, het eindpunt van de tocht.


 

De Picknick Company

Het brein achter de Picknick Company is de Rotterdamse Nanette Speelman die met haar bedrijf catering op bijzondere locaties organiseert, zoals deze picknick aan boord van de gerenoveerde roze sloep. Deze brengt mensen naar de meest bijzondere plekjes in de Maasstad die met ‘normaal’ vervoer niet te bereiken zijn. Matrozen kunnen heerlijk wegzakken in de grote loungekussens aan boord of zelfs even met de voeten over boord, pootje baden. Een picknick op het water is daarom ook een logische stap, om nog meer mensen op een bijzonder manier kennis te laten maken met de gezellige manier van buiten eten.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.