Maastricht aan Tafel met zomereditie restaurantweek

Maastricht aan Tafel met zomereditie restaurantweek

In Maastricht kun je genieten van mediterrane smaken en streekgebonden lekkernijen. Tijdens de bijzondere restaurantweek Maastricht aan Tafel vind je restaurants met diverse keukens op speciale locaties. De restaurants serveren een heerlijk 3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor het symbolische bedrag van € 25,20. Ook Michelin-sterrenrestaurant Au Coin des Bons Enfants is aanwezig op de restaurant week en voor € 40,20 kun je genieten van heerlijke gerechten.
Nieuw dit jaar is Maastricht aan de Bar, waarmee in totaal 7 cafés voor € 10,20 een ‘Maastrichts aperitief & tapas voor twee’ serveren tot 19:00 uur ‘s avonds.
Maak kennis met diverse restaurants met Maastricht aan tafel

Wij een maaltijd. Zij een maaltijd.

Élk Maastricht aan Tafel menu en Maastricht aan de Bar aperitief levert een symbolische bijdrage van 20 eurocent aan het goede doel Fill the Cup. 20 Eurocent lijkt misschien weinig, maar voor slechts 20 eurocent kan een kind in een arm land al worden voorzien van een gezonde maaltijd op school. Nog steeds gaan elke dag miljoenen kinderen met honger naar bed. Jij kan daar verandering in brengen. Als je elke keer als je uit eten gaat 20 eurocent extra betaalt, kun jij een kind voeden op school. Met Maastricht aan Tafel vraagt de gastronomische hoofdstad Maastricht aandacht voor dit bijzondere doel. Jij komt toch ook genieten! Meer informatie: www.jointhecup.org

Met slechts 20 eurocent extra per maaltijd (alleen in Nederland al) kunnen we elke dag
3 miljoen kinderen helpen. Small change, Big difference!


Maastricht Culinair

Maastricht aan Tafel is een bijzonder initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables en VVV Maastricht. Met deze unieke samenwerking bundelen de twee restaurantclubs van Maastricht hun krachten in het teken van de Maastrichtse gastronomie en Bourgondische gastvrijheid.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Maastricht

 

Reviews lezen over Maastricht

Meer informatie over Maastricht vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Maastricht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Maastricht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.