Zeeland Toeristische VVV website vernieuwd

De Zeeland Toeristische VVV website is vernieuwd en afgelopen week online gegaan. De nieuwe website heeft een eigentijds gezicht gekregen en oogt fris en nieuw. De hele website is vernieuwd en heeft nieuwe kleuren, lay-out en een nieuwe inhoud gekregen. Als leidraad is voor de nieuwe definitieve website gebruik gemaakt van het DNA van Zeeland. De site maakt veel gebruik van beeldmateriaal wat het prettiger maakt om de site te bekijken, te lezen en door te klikken. Ook hoopt de website de bezoeker te inspireren voor een bezoek aan Zeeland.
Vernieuwde website vvv zeeland

Toeristische portal Zeeland

De website www.vvvzeeland.nl is onderdeel van de Zeeuwse VVV’s en is de officiële toeristische portal van Zeeland. De vernieuwde site is interactiever en meer geïntegreerd met social media. Bezoekers kunnen ook hun eigen verhalen, filmpjes en foto’s insturen die kunnen worden doorgeplaatst op de homepage. Hierdoor kunnen gasten elkaar vertellen over hun Zeeland ervaring.


 

Verbeterde site

De nieuwe site is ook geherstructureerd qua navigatie en content op basis van de informatiebehoefte en zoekgedrag van de bezoekers. Er is voorafgaand aan de bouw en inrichting een analyse gemaakt wat heeft geleid tot een nieuwe structuur van de site. Hierdoor kunnen bezoekers makkelijker en sneller de informatie vinden die ze zoeken. Op de homepage zijn snellinks opgenomen naar interessante (veelgezochte) onderwerpen en een zoek-en-boek module om snel de juiste accommodatie te vinden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zeeland

 

Reviews lezen over Zeeland

Meer informatie over Zeeland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.