Bretagne droom voor de golftoerist

Bretagne droom voor de golftoerist

De streek Bretagne in Noord-Frankrijk ontvangt elk jaar veel toeristen. Het zijn voornamelijk de golftoeristen die tijdens hun vakantie komen golfen op de Bretonse greens. Speciaal voor deze groep zijn er twee verschillende typen golfpassen te koop. Namelijk de Pass Bretagne Nord en Pass Bretagne Sud. Deze maken een verblijf in Bretagne nog aantrekkelijker.
Golven in de Bretagne

Pass Bretagne Nord

Deze pas, waar 8 golfbanen in Noord-Bretagne bij zijn aangesloten, geeft toegang tot twee of drie golfbanen. De pas kost €60 voor twee banen (€90 in het hoogseizoen) en €90 voor drie banen (€135 in het hoogseizoen).

 

Pass Bretagne Sud

Met deze pas kan men vijf à tien dagen terecht bij 20 verschillende golfbanen van Blue Green in West-Frankrijk, waarvan er 13 in Bretagne liggen. Voor een pas van vijf dagen betaalt men €171 (€249 in het hoogseizoen), voor tien dagen kost de pas €323 (€467,50 in het hoogseizoen).

Top 3 golfbanen in Bretagne

  • Golf Blue Green Val André. Deze 18-hole steekt uit over de baai van Saint Brieuc en heeft daarmee een fantastische uitzicht over de zee. Hole nummer 11 is wereldberoemd geworden om haar spectaculaire ligging.
  • Golf de la Freslonnière. Bij het kasteel, dat vroeger werd bewoond door de familie Freslon, ligt nu een prachtige 18 holes, die voornamelijk gewaardeerd wordt vanwege de prachtige rododendrons. De maand mei is daarom ook populair om deze baan te bezoeken. In het kasteel zijn twee kamers te huur als Bed & Breakfast. Bekijk de beoordelingen op Zoover.nl.
  • Golf de la Bretesche. In het regionale natuurpark van Brière ligt de baan van la Bretesche, tussen de bossen en dichtbij een meer en het kasteel met een luxe hotel en spa.

Meer informatie over Golf in Bretagne op: www.golf-brittanytourism.com

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Bretagne

 

Reviews lezen over Bretagne

Meer informatie over Bretagne vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Bretagne. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Bretagne

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.